Схема дуже проста, але діє: Поліція розповіла про дівчину-шахрайку, яка працює у кафе по всій Україні (відео)

22-річна Олена Аксьонова вже 6 разів була засуджена за аналогічні злочини.

Дівчина використовує одну й ту саму схему. Фото: скріншот з відео.

У Харкові шахрайка-гастролерка за кілька днів виманила гроші у адміністраторів кількох ресторанів і кафе, інформують Патріоти України.

Дівчина використовує одну й ту ж схему. Під виглядом замовника свята вона приходить у заклад і каже, що хоче скасувати замовлення і забрати заставу, оскільки у неї померла бабуся. При цьому шахрайка називає реальні дані (імена, номери телефонів) людей, які замовляли свята в кафе.

"Адміністратори відкривали зошити, де це записано, і вона встигала почитати, що в зошиті пишуть. Вона входила в довіру, люди, поспівчувавши, повертали їй завдатки", – пояснили схему в поліції Львова.

Зазначається, що коли записи з камер спостереження виклали в соцмережі, користувачі впізнали дівчину. 22-річна Олена Аксьонова вже 6 разів була засуджена за аналогічні злочини. У минулому році її було затримано у Львові. Там за місяць вона обчистила щонайменше 20 ресторанів і кафе. Після внесення застави в 340 гривень дівчина відразу зникла і досі знаходиться в розшуку.

У поліції не виключають, що Аксьонова вже покинула Харків, адже за час своєї шахрайської "кар'єри" вона змінила кілька областей.
Джерело: ТСН.ua

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...