Схема дуже проста, але ефективна: Під Києвом спіймали грабіжників, які "успішно працювали" по всій області (фото)

Поліція Київщини затримала двох професійних злодіїв "на гарячому" після їхньої чергової махінації з грошима 16 лютого, у середу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт Національної поліції Київської області.

41-річний грабіжник зайшов до аптеки в Борисполі та попросив поміняти гроші. Далі він швидко вирвав готівку з рук провізора та кинувся тікати. Працівниця аптеки недорахувалась великої суми коштів. Поліція з'ясувала, що цей чоловік, вихідець із Сходу, та його 52-річний напарник так само завітали до кількох зоомагазинів та в кав'ярню.

За інформацією Нацполіції, зловмисники орендували автомобілі, їздили містами Київської області та вищезазначеним способом грабували працівників крамниць, продуктових магазинів, інших торгівельних установ, забираючи кожен раз по декілька тисяч гривень у потерпілих.

Злочинний дует затримали згідно зі статтею 208 КПК України. Їхні діяння викрили кримінальна поліція Київщини та оперативники Бориспільського районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що грабежі були здійснені на Бучанщині, Фастівщині та Бориспільщині. Наразі перевіряється їхня причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

За даними поліції, одного зі злодіїв уже розшукували та притягували за скоєння серії крадіжок, однак той на судові засідання не приходив. Поліція відкрила кримінальне провадження ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, а це передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.

18 лютого, у п'ятницю, суд взяв під варту головного виконавця грабунків, а зараз вирішується питання щодо оголошення підозри другому фігуранту справи.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...