Схема проста, але ефективна: У київських ТЦ орудують спритні злодії (відео)

Свідки показали "роботу" нахабних злодіїв в столичних ТЦ.

У київських торгових центрах активізувалися нахабні злодії. Вони заходять за жінками в магазини і витягають гаманці з сумок. Найчастіше це відбувається, коли жертва злочинців розглядає або приміряє одяг. Зазначимо, що злодії ромської національності. Вони орудують не лише на вокзалах. Про це повідомили на сторінці Київ Оперативний у Facebook, передають Патріоти України.

"Якщо ви думали, що вони можуть тільки красти та грабувати людей на вокзалі, у центрі міста, на Почайній і на Деміївці - ви глибоко помиляєтеся. На відео зображений момент крадіжки у відвідувачки в одному з магазинів одягу в ТРЦ Lavina", - написали під відео.

В коментарях українці зазначили, що не можна втрачати пильність ніде.

  • Якщо жінка вибирає одяг - самий момент :-) забуває все на світі.
  • І в Більшовику були вони ж в суботу.
  • Коли їх почнуть вивозити за межі Києва?
  • У когось є відео з моментом де цигани заходять в магазин, беруть товар, розраховуються на касі і йдуть собі?
  • Циганка кудись зайшла - забиваємо на все і стежимо поки тварина вийде. А шо робити, якщо правоохоронні органи не працюють.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.