Сходив до "мураївців" у гості: Павла Клімкіна жорстко протролили на проросійському телеканалі щодо знання іноземних мов (відео)

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін в телевізійному ефірі похвалився знаннями кількох іноземних мов, але виконати прохання телеведучої і попрощатися з глядачами по-французьки чи по-іспанськи вперто відмовився. Конфуз стався на телеканалі "Наш", зазначають Патріоти України.

На прохання ведучої Павло Клімкін перерахував чотири мови, якими він володіє.

"Звичайно, я знаю англійську, знаю німецьку, іспанську та французьку. Я знаю ще кілька, ну там італійську..." - повідомив екс-міністр.

Однак, попрощатися з телеглядачами і побажати їм гарного дня французькою мовою Павло Клімкін вперто відмовлявся під різними приводами. Наполеглева спроба ведучої домогтися від колишнього керівника МЗС декількох слів іспанською мовою теж не увінчалася успіхом.

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...