Схопили перехожого та зламали ногу: Жорстке затримання українця копами у Маріуполі потрапило на відео

Чоловік отримав важкий перелом стегна, його доправили в лікарню на "швидкій".

У Маріуполі поліцейські зламали ногу чоловіку під час затримання. Коп підсік йому одну ногу, чоловік впав і зламав іншу. Інцидент трапився на очах у очевидців, які всіляко намагався зупинити поліцейських і навіть погрожували їм СБУ і прокуратурою, повідомляють Патріоти України.

Патрульні ж заявили, що чоловік кидався під колеса. На кадрах, які були зняті з 8-го поверху сусіднього будинку видно, як чоловік стоїть позаду автомобіля патрульних. Поліцейський раптово нападає на нього і починає заламувати. "Обличчям на землю кинули, він став коліном, ще топче. Я кажу: ти що робиш?" – розповіла Надія Федорівна, місцева жителька.

За словами місцевих жителів, у дворі сиділа компанія, яка нібито розпивала спиртне. Мешканці будинку викликали патрульних, коли ті прибули і почали затримувати одного з учасників "посиденьок", проходив житель сусіднього будинку. Він вирішив заступитися за чоловіка, після чого його скрутили копи.

Чоловік отримав важкий перелом стегна, його доправили в лікарню на "швидкій". За прогнозами медиків, лікування триватиме щонайменше півроку. Чоловіка очікує операція. "Операція передбачає введення у трубчасту кістку металевого фіксатора, який стабілізуватиме перелом", – пояснив завідувач травматологічним відділенням Сергій Мудрий.

Поліція відкрила кримінальне провадження за опір відносно потерпілого. "Інспектори вирішили прибрати його з дороги, затримати, і під час затримання чоловіку, ймовірно, завдали тілесних ушкоджень", – пояснила прессекретарка маріупольських патрульних Ольга Артюхова.

Інцидентом зацікавилися слідчі ДБР. Там відкрили провадження за статтею про перевищення повноважень працівниками правоохоронних органів. Патрульним світить 8 років позбавлення волі. Службове розслідування розпочали і в поліції.

Джерело: ТСН.ua

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...

"Бумеранг" повернувся: Ключова галузь економіки РФ зіткнулася з гострим дефіцитом працівників - причиною стало вторгнення в Україну

середа, 8 травень 2024, 6:44

Перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили в нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ з...