"Схопив за обличчя і спробував заткнути рот": У Києві напали на відому журналістку (фото)

У Дніпровському районі Києва 15 лютого невідомий чоловік напав на журналістку Анну Калюжну. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці у Facebook. Вона уточнила, що інцидент трапився за 300 метрів від її будинку в районі ЖК "Київська Венеція" близько 23:30, Патріоти України.

"Якийсь чоловік схопив за обличчя і спробував заткнути рот", – написала журналістка. За її словами, це трапилося в ту мить, коли вона розмовляла по телефону, а за 200 метрів від неї були люди. Після нападу дівчина закричала і побігла у бік перехожих.

"Він не став відразу тікати. Але коли на допомогу прийшов чоловік, який ішов поруч, відбіг до місця, де в нього лежав велосипед, і втік на ньому", – повідомила постраждала. Калюжна показала фото заяви у правоохоронні органи і зазначила, що шукає свідків того, що трапилося.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...