Схопив за волосся і потягнув у лісосмугу: У Краматорську педофіл зґвалтував 11-річну дівчинку

У Краматорську Донецької області судитимуть 46-річного ґвалтівника малолітньої дитини. Відповідний обвинувальний акт вже направлено до суду, інформують Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області, прокуратура завершила досудове розслідування щодо місцевого жителя, обвинуваченого у зґвалтуванні дитини (ч.4 ст. 152 КК України).

"Подія сталася 29 серпня цього року в Краматорську. 46-річний чоловік зателефонував знайомій дівчинці та запропонував зустрітися. На зустріч вона прийшла в компанії однолітків - двох дівчаток і хлопчика", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник повів дітей до лісосмуги, де погрожуючи 11-річній потерпілій фізичною розправою, запропонував вступити з ним у статеві стосунки. Дівчинка відмовилася. Чоловік схопив дитину за руку і волосся і потягнув за собою. Далі скориставшись її безпорадним станом, згвалтував неприродним способом.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...