Схотів погратись і з інтимом: "Слуга" Гетьманцев закликає українок, що заробляють на OnlyFans, сплатити податки

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев закликав українців, що заробляють на OnlyFans, виконати податковий обовʼязок - задекларувати доходи та сплатити податки. Про це у середу, 11 вересня, він написав у Telegram, передають Патріоти України.

Політик заявив, що кількість акаунтів в Україні збільшується в середньому втричі щороку.

"Наприклад, громадянкою "С" одержано за створення платного контенту на інтернет-платформі OnlyFans за декілька років понад 4 млн. доларів. Також, громадянкою "К" від зазначеної діяльності одержано понад 3 млн доларів, а громадянкою "Б" - близько 1,8 млн. доларів", - розповів Гетманцев.

Він додав, що іноземні доходи потрібно декларувати в Україні у передбачений законодавством строк, сплативши з них податки.

"Неподання в установлений законом строк податкової декларації є підставою для донарахування податку від суми одержаного доходу за ставкою 18% та військового збору за ставкою 1,5%, а також 25% штрафних санкцій", - наголосив Гетманцев.

Ось як прокоментував чергову сумнівну ініціативу лобіста збільшення всіх податків політтехнолог Олексій Голубоцький:

"Гетманцев високо оцінив популярність українських моделей OnlyFans. І негайно запропонував їх капітально оподаткувати.

Бо його просто руками відчутну заздрість викликали заробітки окремих українок на платформі: $4 млн, $3 млн, $1,8 млн "за декілька років". Судячи з посту, Гетманцев щиро впевнений, що чи не всі поголовно українки заробляють на приватному відео навіть більше, ніж представники владної команди крадуть чесно отримують з бюджету за той же період. І це неподобство.

Чекаємо податку на ... секс?"

Готує "м'ясо": Кремль вдвічі збільшує плани з мілітаризації дітей, які в окупації, - ЦНС

четвер, 12 вересень 2024, 9:59

Вже до кінця цього навчального року ворог хоче подвоїти плани з мілітаризації дітей, які в окупації. Мова йде про збільшення кількості учнів у школах з військовою підготовкою, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦН...

Наслідки шокують: Пандемія COVID-19 зістарила мозок підлітків - дівчата постраждали найбільше

четвер, 12 вересень 2024, 9:57

Нове дослідження показує, що мозок підлітків "постарів" під час карантину через COVID-19. Сканування мозку показує, що особливо дівчата постраждали від втрати соціальної взаємодії, передають Патріоти України. Дослідники з Університету Вашингтона станов...