"Схожа на "одну публічну особу": Банк не впізнав відому українську співачку (фото)

Фани артистки сміються, а вона й досі не може отримати пластикову та віртуальну картки.

Українській співачці Марії Бурмаці не можуть в банку оформити пластикову і віртуальну картку, так як її знімок з паспортом у руках викликав підозри. За її словами, вона нібито схожа на "одну публічну особу". Як розповіла артистка, банк уже декілька днів перевіряє її дані і не може видати картку. Відповідний пост Бурмака написала на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Так, кілька днів тому співачка вирішила зробити собі картку одного з банків – пластикову і віртуальну. Жінка пройшла авторизацію, де потрібно було зробити селфі з паспортом у руках.

Потім Бурмаці прийшла відповідь, в якій сказано, що її дані збігаються з даними однієї публічної особи, тому для цього потрібна перевірка. Знаменитість зазначила, що співробітники банку досі перевіряють інформацію.

У коментарях під постом шанувальники Бурмаки посміялися з ситуації, а деяким стало цікаво, хто ж ця "публічна особа". "У наш час публічній особі один шлях – в офшори", "Фото треба робити на сцені, а не на кухні", "Не впізнали Бурмаку. З ким же вони вас сплутали?" – пишуть люди.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...