"Схожа на різдвяну прикрасу": Королівська родина возз'єдналася у Віндзорському замку, і вбрання Єлизавети II затьмарило всіх

Для виходу 94-річна королева обрала червоне пальто і капелюшок, які різко контрастували зі стриманими відтінками одягу її рідних.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон завершили свій різдвяний тур по Великобританії у Віндзорі, де зустрілися зі своїми рідними, волонтерами та працівниками служб життєзабезпечення. У соціальних мережах з'явилися фото, на яких члени королівської родини слухають різдвяні пісні і спілкуються з публікою, і в коментарях одразу ж почали обговорювати яскраве вбрання Єлизавети II, повідомляють Патріоти України.

Для виходу 94-річна королева обрала червоне пальто і капелюшок, які різко контрастували зі стриманими відтінками одягу її рідних. "Її Величність виглядає приголомшливо в червоному!" - пишуть шанувальники в Instagram. - "У червоному королева Єлизавета схожа на різдвяну прикрасу!"

На окремі компліменти заслужив стильний образ Кейт Міддлтон, яка обрала для вечора приталене зелене пальто Catherine Walker з коміром з штучного хутра, чоботи Ralph Lauren, клатч від Alexander McQueen і діамантові сережки з королівської колекції.

Також на зустрічі були присутні принц Чарльз і Камілла, принцеса Анна, молодший син Єлизавети II принц Едвард і його дружина Софі. У повному складі королівська родина може зібратися лише після Різдва, коли до Великобританії прибудуть принц Гаррі і Меган Маркл, якій 11 січня належить з'явитися в суді за позовом проти британського таблоїду.

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...