Велике цабе: В Підмосков'ї розстріляли старшого офіцера ГРУ, який лише тиждень тому вчиняв "подвиги" в Україні

У Підмосков'ї невідомий розстріляв учасника війни проти України, офіцера ЗС РФ, який менше ніж тиждень як повернувся додому. Про це повідомляють російські ЗМІ в середу, 16 жовтня, передають Патріоти України.

Зазначається, що військового вбили сьогодні вранці в селі Меленки Сонячногірського району Московської області. Невідомий мінімум три рази вистрілив у вікно автомобіля, за кермом якого сидів місцевий 44-річний Микита К. Він упав на кермо замертво, а машина продовжила їхати і врізалася у паркан будинку.

За інформацією російських Telegram-каналів, стрілець чекав на в'їзді в населений пункт. Як тільки він побачив машину жертви, відкрив вогонь з пістолета. Усього випустив вісім дев'ятиміліметрових куль.

За основною версією, вбивці рухалися автомобілем. Про це говорять кульові отвори на склі водійських дверей і те, що на момент влучення куль машина рухалася.

На місці працюють експерти, триває слідство. Порушено кримінальну справу за фактом вбивства та незаконного обігу зброї.

Трохи пізніше стало відомо, що 44-річний Микита Кленков був заступником командира Центру підготовки Сил Спецоперацій ЗС РФ. Інцидент стався близько 9 ранку. Невідомий стріляв у Кленкова, який сидів за кермом. Той помер, машина продовжувала їхати, поки не протаранила паркан і не вперлася в стіну будинку на іншому кінці двору. Той, хто стріляв, зник. Свідки розповідають, що білий Hyundai Palisade Кленкова на великій швидкості переслідував Mitsubishi Outlander. І нібито такий самий автомобіль зник після стрілянини. Також свідки стверджують, що стрілець був не один.

Другий напад за чотири дні: На Закарпатті жінки намагались перекинути авто ТЦК (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 21:32

На Закарпатті поліція зафіксувала другий за чотири дні випадок нападу жінок на бусик військових, поліція вікдрила кримінальне провадження. Про це повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан, передають Патріоти України. "Поліція зафіксувал...

"Рішення прийняв самостійно": Чоловік відомої української акторки поповнив лави ЗСУ

середа, 16 жовтень 2024, 21:17

Українська акторка театру та кіно Вероніка Мішаєва-Яковлєва повідомила, що її чоловік поповнив лави ЗСУ. Артистка поділилася, як поставилася до такого рішення обранця та що змінилося у їхніх стосунках після цього. Вона розповіла, що її коханий добровіл...