Схоже на підпал: У Києві спалахнула пожежа у популярному ТРЦ (фото, відео)

У Києві в ТЦ Silver Breeze ввечері в п'ятницю, 7 травня, сталася пожежа. Як пише "Сегодня" в Telegram, займання почалося на підземному паркінгу торгового центру, де спалахнув автомобіль, передають Патріоти України.

Всіх відвідувачів і співробітників евакуювали. Про постраждалих унаслідок НП не повідомляється.

Як видно на фото та відео, знятих у будівлі очевидцями, в ТЦ спостерігалося сильне задимлення. Крім того, на камеру потрапив момент, коли чоловіки з допомогою вогнегасника намагалися збити вогонь на припаркованому автомобілі.

У мережі повідомили, що сирена в торговому центрі нібито не вмикалася, і коли пожежа вже почалася, відвідувачі вільно заходили в магазини. Про це, зокрема, заявив користувач Twitter p_kashchishin.

Люди говорять, що загоряння сталося не випадково - схоже на підпал. Офіційної інформації про причини займання поки немає.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...