Схожість із "Захисником" просто вражаюча: Глава поліції Київщини відкрив пам'ятник собі на день народження (фото, відео)

Біля Головного управління Національної поліції в Києві на вулиці Володимирській 20 серпня відкрили пам'ятник «капітану поліції» під назвою «Захисник». Про це пресслужба відомства написала на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

У повідомленні наголошується, що бронзову статую встановили на честь чинних поліцейських України з нагоди 30-річчя Незалежності. Ідея належить скульптору Данилу Ровенчину, на виготовлення пішло 180 кілограмів бронзи, висота становить 2 метри.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов особисто презентував пам'ятник присутнім і вирішив ввести нову традицію: тим, хто хоче успішно вступити на службу в Нацполіцію, потрібно потерти жетон Капітана; щоб отримати нове звання – потриматися за погони; для розкриття злочинів – за пістолет. За його словами, бронзовий «Захисник» є втіленням відразу багатьох українських офіцерів.

Однак журналіст Роман Синіцин на своїй сторінці у Facebook зауважує – пам’ятник відкрили у день народження Нєбитова, а сама скульптура підозріло схожа на головного поліціянта Київської області. «Я в принципі багато чого бачив і чув в цьому житті, але це не налазить на голову зовсім. «Понад 180 кілограмів стійкості, +1200°C витримки і втілення образу багатьох тисяч офіцерів». Учора відкрили пам‘ятник «капітану поліції» біля ГУНП на Володимирській, 15. Вчора був День Нацполу? Ні, він 4 липня святкується. Ще 20 грудня менти п’ють, бо «день міліції», можна зрозуміти… Але ніякої пам’ятної дати вчора не було. Ну крім дня народження керівника ГУНП нєкоєго громадянина Нєбитова. І от цей дєятель відкрив собі пам‘ятник… Дуже схожий, до речі», – ідеться у дописі.

Журналіст додав, що всі сторінки поліцейських відділів Київської області змусили репостити новину про відкриття пам'ятника, «на який самі ж і скидалися». За словами Синіцина, багато його знайомих поліцейських «прозріли з цього». 20 серпня поліцейські також урочисто привітали начальника поліції Київської області генерала Андрія Нєбитова, а потім видалили відеозапис з Facebook. Роман Синіцин на своїй сторінці розмістив копію ролика.

На записі поліцейські і загін барабанщиків вишикувалися посеред проїжджої частини біля ЦУМу на Хрещатику, який перекрили для репетиції параду на честь Дня Незалежності. Правоохоронці тричі прокричали «Ура» на очах у пішоходів, а потім музиканти зіграли туш.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...