Схожість просто шокує: У мережі знайшли клона Анджеліни Джолі - заплутався б навіть Бред Пітт (фото)

Мешканка Іспанії Ліна Сендс стала зіркою TikTok завдяки тому, що дуже схожа з голлівудською актрисою Анджеліною Джолі. Деякі користувачі мережі спочатку навіть подумали, що знаменитість створила аккаунт у популярному додатку, передають Патріоти України.

Зараз у Ліни понад 70 тисяч підписників, а її ролики набирають мільйони переглядів. Про це стало відомо на сторінці в TikTok дівчини. Ліна публікує відео на різну тематику, а також повторює тренди в додатку. Вона отримує безліч коментарів під записами, так як люди називають її "копією Джолі". "Дуже на Джолі схожа", "Бувають двійники. Ось це двійник Джолі", "Ти часом не двійняшка Джолі?" – пишуть люди в коментарях.

Перше відео дівчина розмістила на платформі 12 лютого і відразу стала популярною в мережі – кадр набрав майже 60 тисяч переглядів.

Про життя Ліни мало що відомо. ЗМІ вдалося дізнатися, що вона будує кар'єру актриси і мріє зайняти місце самої Джолі. Судячи з аккаунту, дівчину і голлівудську знаменитість об'єднують тонкі риси обличчя, пухкі губи і харизма.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...