"Скільки прожив - вперше таке бачу": Під Маріуполем величезний 40-метровий смерч пошкодив авто (відео)

Під Маріуполем величезний 40-метровий смерч пошкодив автомобіль, що проїжджав повз. Про це розповів очевидець Артем Мамонтов, який близько полудня 8 червня їхав по трасі Маріуполь-Мангуш, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеве видання MRPL.CITY.

"Ми їхали в бік Мангуша, смерч пішов вліво від траси. Попереду на машині їхав мій знайомий, у нього відірвало двірник. Мені довелося прискоритися, щоб проскочити й не побити машину. Бо там був стовп заввишки десь 40 метрів. І там були листя, гілки, сміття", - поділився очевидець.

За його словами, смерч, імовірно, пройшов через дачний кооператив. Які руйнування стихія завдала в цьому поселенні - поки невідомо. "Скільки прожив - в перший раз таке бачу. Раніше були смерчі, але невеликі, не такі об'ємні. Він в діаметрі був метрів 30-40", - доповнив очевидець.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...