Скільки росіян виступають проти війни й готові підтримати Путіна у припиненні вогню, - опитування

Наразі 55% російських громадян виступають за початок перемовин, а 38% - наполягають на продовженні бойових дій. Втім, якби Володимир Путін вирішив припинити збройну агресію в Україні, 70% росіян підтримали б свого лідера. Про це свідчать результати опитування російська аналітична організація "Левада-Центр", передають Патріоти України.

Росіяни впевнені, що воєнні дії триватимуть:

  • понад рік – 46%;
  • від пів року до року – 23%;
  • важко з відповіддю – 22%.

Якби була опція повернутися у минуле, йдеться у повідомленні, то так звану "СВО" підтримало б 43% росіян, а 41% – виступили б проти неї.

Цікавий експеримент

Аналітики вирішили провести експеримент у межах опитування. Так, за допомогою генератора випадкових чисел респонденти були поділені на дві рівні групи. Учасникам ставилося запитання в одному з двох формулювань.

Експеримент показав, що більшість опитаних – 70% – підтримали б рішення президента-диктатора щодо виведення військ з України.Однак є цікавий нюанс, що стосується загарбаних земель. Якби Путін вирішив припинити конфлікт за умови повернення "приєднаних" територій, то підтримали б його дії лише 34% росіян.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...