"Скільки ще українців мають убити": У селі на Буковині на храмі УПЦ МП з’явилися гнівні написи

У селі Брідок Чернівецької області на стінах місцевого храму УПЦ МП з'явилися гнівні написи з докорами на адресу прихильників Московського патріархату. Про це пише місцеве видання molbuk.ua, передають Патріоти України.

За словами місцевих, у селі існує церква ПЦУ. Громада вирішила перейти до Української церкви ще на початку 1990-х років і більшість жителів ходить до неї. Але 25 родин є прихильниками УПЦ МП, які облаштували собі храм у колишньому приміщенні магазину.

Написи на будівлі "спонсори війни", "скільки українців ще мають вбити, аби ви перестали сюди ходити", "Україна без УПЦ МП" побачили о 4:30 16 квітня, коли люди йшли на Великодню службу. В УПЦ МП через інцидент викликали поліцію. Хто це міг зробити – поки невідомо.

20-річний хлопець оформив опіку над молодшими сестрами, які залишились самі за кордоном після смерті матері

неділя, 19 травень 2024, 19:18

20-річний чернігівець Нікіта Полянецький оформив опіку над своїми молодшими сестрами, які опинилися самі ща кордоном після смерті матері. Історію родини розповідає "Суспільне Чернігів", передають Патріоти України. 20-річний Нікіта, 16-річна Даша та 11-...

"Любов переможе": Нардепка одружилася з комбатом (фото)

неділя, 19 травень 2024, 18:41

Нардепка від Слуги народу і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів АХІЛЛЕС 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко уклали шлюб. Про ц...