Скільки ще українців загине, бо поліції та законодавцям поф*г на прибудинкових автохамів: Медику "швидкої" довелося штовхати "корито", щоб врятувати хворого. А що б зробили в США

У Харкові лікарю "швидкої" допомоги довелося виходити і виштовхувати самостійно авто, що заважало йому дістатися до адреси, за якою викликали медиків. А ось в США екстреним службам дозволяється не церемонитися з автохамами. "У медиків теж ранок почався не з кави", - повідомляє один з харківських Telegram-каналів, зазначають Патріоти України.

Інцидент трапився вранці, 11 листопада, на Жасминовому бульварі. Передбачається, що водій залишаючи авто не поставив його на паркінг, і машина просто відкотилася.

"Оленяче корито перекрило шлях для швидкої допомоги. Медик самостійно відштовхнув авто, яке, найімовірніше, скотилося з паркувального місця", - йдеться в повідомленні.

У коментарях українці обурюються забудькуватістю автомобіліста і захоплюються винахідливістю медика "швидкої":

  • А потім пацієнти ниють, що "швидкі" так довго їдуть
  • Забув на паркінг поставити, з ким не буває
  • Водій швидкої їхав рятувати людину! Величезне йому спасибі! Молодець!

Як це відбувається в США

Екстрені служби в Штатах не церемоняться з водіями, які погано вчили в автошколі правила паркування або ж просто їх ігнорують.

Дивіться у двох відео нижче, як чинять - в даному випадку пожежники - з авто, які заважають їм дістатися до місця надання допомоги, або перекривають гідранти.


Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...