Скільки українців підтримують скасування тривог під час злетів російських МіГ - опитування

Близько 40% українців вважають доцільним створити різні рівні тривог залежно від ситуації та реальності загрози. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" щодо сприйняття загроз та очікувань зими 2023-2024 року, передають Патріоти України.

За даними опитування, кількість українців, які взагалі виступають проти оголошення тривог під час злетів російських МіГів, не перевищує 5%.

Найменшою підтримкою ця норма користується серед мешканців Києва: 59% з них вважають, що тривогу в такому випадку потрібно оголошувати не завжди, а залежно від ситуації.

Зазначається, що опитування було проведено серед 1000 респондентів віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв'язок. Результати зважені з використанням актуальних даних Державної служби статистики України.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...