Скільки жаб на фото? Відомий натураліст показав дивних істот, про існування яких в природі мало хто підозрює

Просто уявіть: ви гуляєте лісом, нахиляєтеся, щоб сфотографувати гриб, який сховався в опалому листі, як раптом листя починає стрибати та квакати. Так-так, це цілком реальна картина, і в доволі схожій ситуації опинився фотограф-натураліст та користувач Flickr з ніком Bernard DUPONT, зазначають Патріоти України.

Як ви вже могли здогадатися, мова піде про листових жаб, які в листі стають практично невидимими - вся справа в унікальній зовнішності від креативної матінки-природи.

Малайська листова жаба - унікальний представник свого роду. Зазвичай вони виростають до 15 см у довжину, але ніякі інші її особливості не зрівняються із зовнішністю. Щоб не втрачати даремно часу на пояснення, розгляньте фотографію натураліста і дайте відповідь на питання: скільки на ній жаб?

Як бачите, листова жаба може сильно не турбуватися, щоб обдурити комах - її помітить лише найуважніший. І все завдяки унікальній здатності до маскування під листя. Так скільки ж жаб на фото? Правильна відповідь - дві.

Листових жаб можна зустріти в тропічних лісах південного Таїланду, Сінгапуру, а також в Малайзії. Ці земноводні люблять вологу та прохолоду, тому листя для них не тільки ідеальне місце маскування, але й дім.

Фото: Flickr / Bernard DUPONT


Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...