Скінчилось повне ризику життя: Відомий трюкач загинув, намагаючись встановити світовий рекорд (відео 16+)

Alex Harvill Алекс Харвілл

Американський мотоцикліст-екстремал Алекс Харвілл загинув під час виконання небезпечного трюку. Гонщик намагався встановити світовий рекорд: розігнавшись стрибнути з трампліну і подолати відстань в 107 метрів — довжину стадіону. Трагічний момент потрапив на відео, зазначають Патріоти України.

Організатори шоу підтвердили смерть Харвілла. Гонщику було 28 років. У нього залишилися дружина і двоє синів.

За кілька днів до трагедії Харвілл показував підписникам в соцмережах, як проходять його тренування. Гонщик говорив, що має натхнення і вірив, що поб'є результат, встановлений екстремалом Роббі Медісоном з Австралії в 2008 році. «Це буде великий стрибок над дюнами», — говорив спортсмен.

На рахунку у Харвелла до цього моменту вже було одне згадування в Книзі рекордів Гіннеса — в 2013 році гонщику вдалося виконати стрибок на 90 метрів.

Судячи з відео, 17 червня Харвілл помилився в розрахунках, виконуючи небезпечний трюк. Мотоцикл врізався в земляний насип, що служив рампою. Гонщика викинуло вперед, і він загинув від отриманих травм.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...