"Складав іспити онлайн у підвалі": Сусідка розповіла про підлітка, який загинув в Одесі через ракету

14-річний В’ячеслав, який загинув в Одесі 2 травня внаслідок ракетного удару з боку окупантів, був дуже старанним учнем, передають Патріоти України.

Хлопчик гарно вчився і хвилювався про свою успішність у школі. Через постійні повітряні атаки під час війни був змушений вчитися просто у підвалі. Своїми спогадами про дитину поділилася його сусідка, повідомляється у Telegram-каналі "Одеса. Офіційно".

"Дитина так старанно вчилася. Хлопчик у підвалі складав іспити онлайн. Так хвилювався, що щось вчителька йому не так сказала, і він не встиг по часу", – розповідає жінка.

Вона також знає дівчину, яка отримала сильні поранення внаслідок ракетного удару. За словами жінки, постраждалу звати Ліза і 5 травня їй повинно виповнитися 18 років. "Заміж мала виходити. Її понесли поранену. Я не знаю, де вона перебувала", – каже жінка.

Вона розповіла, що в момент удару вони з чоловіком були вдома. Тривалий час вони практично живуть у підвалі, адже внаслідок попередніх атак у їхньому житлі повибивало вікна. Проте цього разу вони залишилися у своїй кватирі під час чергової атаки окупантів.

Жінка згадує – коли вдарила ракета, сильно загуркотіло і посипалися стіни та дзеркала. Навколо стало темно, піднявся сильний пил і все було в диму. Було нічим дихати. Ракета окупантів влетіла в під’їзд, який поруч з квартирою одеситки.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...