Складно повірити у таке звірство: 15-річний підліток у гостях згвалтував дворічну дочку господині будинку

На Дніпропетровщині 15-річний підліток затриманий за підозрою в згвалтуванні дворічної дівчинки. Інцидент стався в четвер, 8 квітня, в селі Адамівка в будинку, де підліток знаходився в гостях. Про це повідомляє "Інформатор", посилаючись на джерело в поліції, передають Патріоти України.

У поліцію звернулася 24-річна жінка, яка повідомила, що 15-річний гість зґвалтував її малолітню доньку. За попередньою інформацією, підліток останні кілька днів проживав в будинку заявниці. Вночі 8 квітня жінка була вдома. Вона поралася на кухні, тоді як підліток і її дочка знаходилися в кімнаті.
Жінка почула, як заплакала її дочка, а коли забігла в кімнату, то побачила, що підліток тримає дитину на руках. Він пояснив, що дитина впала, а він намагався його заспокоїти. Однак мама виявила на тілі дитини і на ліжку кров, через що стала кричати на хлопчика. Той злякався і втік додому. Правоохоронцям підліток зізнався у зґвалтуванні. Судмедекспертиза також підтвердила факт зґвалтування.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...