"Скло було навіть у волоссі": На Донбасі обстріляли авто відомої волонтерки (фото)

Окупанти поцілили майже у бензобак, але, на щастя, ніхто не постраждав.

На Донбасі обстріляли авто відомої волонтерки. Фото: Фейсбук.

Автомобіль з волонтеркою та відомою правозахисницею Оленою Развадовською потрапив під обстріл бойовиків на Донбасі. Волонтерка назвала цей день "другим днем народження", адже снаряд розірвався поруч із машиною. Про це написала вона на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Зліва, скло, яке розлітається, неймовірно пронизливий писк у вухах, а потім відразу – "газуй, газуй, газуй" від пасажира збоку", – пише Развадовська.

Вона додала, що, на щастя, не отримала "жодної подряпини" хоча скло було всюди – навіть у волоссі. "Так я з'їздила сьогодні до своєї підопічної сім'ї в Золоте-4 і потрапили під обстріл не десь посеред окопів, а просто в центрі селища", – пояснила волонтерка.

Олена повідомила про ситуацію правоохоронців, але от спостерігачами "не склалося". Так, вона приїхала в Северодонецьк до їхнього офісу, але її "з порога відправили додому".

"Приходьте в понеділок, мовляв, зараз нікого в офісі. Ну так, субота, 5 вечора, я розумію, але ж стріляють не тільки в робочі години.. думала, їм буде цікаво", – додала Развадовська.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...