"Скоморохи при дворі": Ірма Вітовська зізналася, кого з акторів у Росії зневажає (відео)

Відома українська актриса Ірма Вітовська в інтерв'ю програмі Зірковий шлях на каналі Україна висловилася про російських акторів, які підтримують режим диктатора Путіна. Вітовська назвала таких артистів «блазнями», передають Патріоти України.

«Зараз багато трупів між нами. Багато крові між нами. Сьогоднішнє покоління не зможе примиритися. Ті, хто був гучний і відверто з нами зараз — ми запам’ятаємо. Ті, хто мовчать і бояться, я думаю, що навряд чи нам не буде огидно з ними спілкуватися, я їх зневажаю, просто не поважаю», — говорить зірка.

Актриса зізналася, хто із зірок у РФ їй огидний. «Це умисне, кон’юнктурне „лизання“, бажання вислужитися. Вони готові на себе брати кров українців. Це для мене взагалі не піддається ніякому… Це огидно в три рази більше, ніж будь-яка огида до будь-якого сцикуна та боягуза. Вони знають, вони інтегровані світові, у них є пошти, вони зірки. Вони просто це роблять і зашкурно їм важливо, щоб їх любили та поважали. Щоб вони були „скоморохи при дворі“. А насправді просто блазні найсправжнісінькі. Усі ці їхні таланти Безрукових і Машкових розлетілися як мішура»", — зауважила кінозірка.

Вітовська додала, що є російські колеги, яких вона поважає, це Лія Ахеджакова та Чулпан Хаматова.

Вітовська також розповіла, як ставиться до українських зірок, які після 2014 року продовжували працювати у РФ. «Я думаю, що багато представників шоубізнесу не любили історію і взагалі не любили якусь науку, бо були зосереджені на вдосконаленні своїх голосових даних. Якби вони мали ці навички, думаю, з 2014-го року не було б співпраці. Відсутні були б спільні кліпи, концерти, фільми, серіали та гастролі. Зараз кожен знає про свої „брудні труси“. Жаль, що потрібно пройти через кров, гній, втратити стільки дітей, побачити стільки „зґвалтованих“ доль, щоб нарешті стати на бік добра. Тому я не хочу зараз пред’являти претензії. Але частка вини кожного з нас в цьому є», — говорить актриса.

Ірма зізналася, що її частка вини полягає в тому, що вона співпрацювала з російським контентом до 2013 року. «Після Іловайська в мене був останній знімальний день. І потім я сказала росіянам: „Я схожу з цього „корабля“. Я жодного разу не скурвилась в питаннях моїх відносин з Україною. У мене не було жодного компромісу. Навіть коли фінансово мені було дуже важко“», — коментує Вітовська.

«З цими людьми створили експеримент. Їм вбили всі гасла в мозок завдяки пропаганді, — сказала зірка. — Навіть не знаю, якби я там жила 10−15 років, на що б я перетворилася, побачивши картинку світу через їхню призму», — прокоментувала актриса.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...