"Скоро будуть бігати динозаври": Мережу вразили фото занепаду на окупованому Донбасі

Залізничне сполучення на окупованому бойовиками Донбасі простоює через непотрібність, причому настільки занепадає, що потяги, що залишилися на рейках, заростають деревами. Про це повідомляється на Twitter-сторінці hochu_dodomu, передають Патріоти України.

"Рутченкове. Вже дерева пробиваються між складами", - йдеться у підпису до знімків. На кадрах дійсно видно залізничні вагони, які, скоріш за все, стоять на станції не один місяць і вже встигли зарости зеленою рослинністю.

"У нас вже динозаври бігають, говорять Микитівку розбирають", "Все тільки починається!", "Прям Абхазія", "Процвітання", - коментують фото в мережі.

Відзначимо, що Рутченкове - станція Донецької залізниці. Знаходиться в Кіровському районі міста Донецька. Є вузловою станцією. Від станції відходить гілка на Цукуріху і Покровськ. Станом на серпень 2019 року станція обслуговує потяги за напрямками "Донецьк - Оленівка" і "Донецьк - Мандрикіне".

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...