Скоро добереться до України? У Росії зафіксували перші випадки зараження новим штамом "Омікрон"

У Російській Федерації зафіксували перші випадки зараження новим штамом Омікрон. Його діагностували у двох пацієнтів, які нещодавно повернулися з Південно-Африканської Республіки. За інформацією Росспоживнагляду, всього COVID-19 заразилися 9 пасажирів приватного рейсу, що прилетів з ПАР. Про це повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

Примітно, що йдеться про пасажирів, які прилетіли 3 грудня з ПАР. Однак і наступного дня у Росії приземлялися літаки з цієї країни. Ще 28 листопада РФ обмежила в'їзд у країну для громадян деяких африканських країн, включаючи ПАР, а також із Гонконгу.

Зі свого боку Міністерство охорони здоров'я України повідомило, що в країні поки не виявлено випадків зараження новим штамом Омікрон. Глава уряду Денис Шмигаль доручив керівникові МОЗ Віктору Ляшку щодня давати нову інформацію щодо штаму з ПАР.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...