Скоро мала народити: Під Дніпром скинули в колодязь вагітну жінку

Труп 31-річної господарки будинку, що знаходилася на останньому терміні вагітності, виявили випадково.
Тіло вбитої вагітної жінки скинули у колодязь. Фото: соцмережі.

Нацполіція Дніпропетровської області повідомила про жахливий інцидент, який стався в Новомосковському районі. Там невідомі злочинці вбили і скинули на дно колодязя вагітну жінку - господиню будинку, передають Патріоти України.

Труп 31-річної господарки будинку, що знаходилася на останньому терміні вагітності, виявили випадково і відразу повідомили в поліцію. Інформація про жахливу подію надійшла до відділення поліції 29 квітня в 13.00. Після цього оперативна група виїхала на місце події.
Зазначається, що на момент смерті жінка перебувала на останньому терміні вагітності. Слідчим відділенням Новомосковського відділу поліції розпочато досудове розслідування. На даний момент поліція вживає всіх необхідних заходів, спрямованих на встановлення обставин злочину та затримання зловмисника.
Відповідно до ст. 115 Кримінального кодексу України, вбивство жінки, про вагітність якої наперед знав винний, карається позбавленням волі на строк від 10 до 15-ти років або довічним позбавленням волі.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.