Скоро поповнить "бригаду-200"? Підозрюваний у справі МН17 Цемах уже в ОРДО

Дочка виданого Росії свідка у справі MH17 Володимира Цемаха заявила, що вони з батьком повернулися на окупований Донбас, передають Патріоти України.

У який саме населений пункт повернувся Цемах Марія Левченко-Цемах не повідомила. Але донька живе в окупованому терористами "ДНР" Харцизьку, недалеко від Сніжного Донецької області, де жив її батько до затримання українськими спецслужбами.

Поза тим, Марія Левченко-Цемах наголосила, що її батько все ще перебуває в статусі свідка, і тому йому не будуть наймати адвоката.

"Всі, хто хотів, від батька свідчення отримали. Все, що ми хотіли сказати, ми сказали. Ніхто ні від кого не ховається, приховувати йому нічого", - заявила вона.

За її словами, Цемах дав свідчення "всім сторонам", в тому числі слідчим з Нідерландів. "Всі вже отримали потрібні свідчення, які хотіли отримати, всі країни. Не будемо заважати їм працювати і розбурхувати громадськість", - зауважила вона. На питання щодо подальших планів дочка Цемаха відповіла: "Жити".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...