Скоро в Україні засніжить: Народний синоптик попередив про похолодання і назвав терміни

На Україну насувається потужний і вже навіть сніжний циклон, який принесе доволі контрастну погоду. Про це повідомляє народний синоптик Стас Щедрін, передають Патріоти України.

Так, за його прогнозом, найближчим часом у більшості областей очікується нестійкий характер погоди - 15-18 вересня в країні за винятком північних областей очікується потепління до 17-24° та зливи. 17-20 вересня у південних та центральних областях можливі сильні зливи, потужні грози та шквали, а от у Карпатах очікується дощ та навіть сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу та поривчастий вітер.

"Загалом така нестійка погода переважатиме до кінця поточного місяця і подібних контрастів, тобто то дуже холодно, то занадто тепло, то сонце, то дощ чи навіть сніг, буде багато", - ділиться прогнозом народний синоптик.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...