Скрепа на скрепу: Реабілітований зек після війни в Україні зарубав сокирою найкращого вчителя Росії

Росіянин після повернення додому з війни в Україні скоїв подвійне вбивство. Одна жертв - літня родичка, переможниця конкурсу Найкращий учитель Росії. Про це повідомляє Telegram-канал Говорить НеМосква в четвер, 29 лютого.

Інцидент трапився ще 24 лютого. За даними слідства, 35-річний чоловік проломив голову 34-річному товаришу по чарці ломом, потім вирушив до своєї 64-річної родички і зарубав її сокирою через "старі образи", а потім підпалив житло.

Місцеве видання Sakhaday пише, що підозрюваний раніше був судимий за вбивство, а в 2023 році "вирушив на службу, і потім повернувся в рідне село Кутана".

За інформацією Telegram-каналу, підозрюваного звати Віктор Саввінов. Він тезко підозрюваного в подвійному вбивстві (імовірно, це одна і та сама людина) був неодноразово судимий. Зокрема, у 2020 році Вілюйський райсуд Якутії визнав його винним у вбивстві жінки.

Під час ув'язнення Саввінов завербувався в армію. Після служби він повернувся до рідного села Кутана, але батько не пустив його до хати, тоді чоловік став жити за дев'ять кілометрів від села. Відомо, що він ходив селом і скаржився на відсутність "належної поваги".

Росіянин ходив по сусідам і, зокрема, прийшов до своє родички, але та його не пустила і зателефонувала голові поселення. Останній надіслав дільничного, який не став заарештовувати дебошира, а просто відвіз подалі від родички та вклав спати.

"Наступного дня чоловік убив спочатку товариша по чарці, а потім пішов мститися літній невістці за те, що вона "здала" його поліції", - зазначає Говорит НеМосква.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...