Скрепам по пиці: Суд розглянув скаргу жінки, яка примушувала племінника ходити в Московську церкву

У Шумську Тернопільської області суд розглянув справу чоловіка, який вилаяв тітку та погрожував побиттям за те, що вона примушувала його відвідувати церкву Московського патріархату. Жінка після сварки викликала поліцію і написала на родича заяву про погрози, повідомляють Патріоти України.

Після відібраних усіх показів та свідчень правоохоронці справу передали до суду в Шумську. А 26 серпня 2021 року суддя Шумського районного суду Тернопільської області Оксана Катерняк розглянула адміністративну справу і матеріали, які надійшли з Відділення поліції № 1 (м. Шумськ) Кременецького райвідділу поліції головного управління Нацполіції України в Тернопільській області.

За протоколом справи, вранці, у понеділок, 17 травня цього року, між племінником та тіткою виникла суперечка в літній кухні, де вони спільно проживали. «17 травня 2021 року близько 06:00 громадянин вчинив відносно своєї тітки насильство в сім`ї, а саме умисні дії психологічного характеру, що полягали у висловлюванні в її сторону нецензурними словами, погрожував фізичною розправою, але реальних дій не вчиняв, внаслідок чого могла бути завдана шкода психічному здоров`ю 77-річній жінці, тим самим вчинив правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 173-2 КУпАП», – йдеться у матеріалах судової справи.

У судовому засіданні правопорушник свою вину у скоєному правопорушенні не визнав. Чоловік пояснив, що тітка постійно до нього чіпляється, вимагає ходити до православної церкви московського патріархату. Натомість він бажає відвідувати українську православну, і через це в них в сім'ї виникають часті суперечки. Вислухавши усі сторони, суд вирішив закрити провадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності через відсутність складу правопорушення. Постанова набрала законної сили 7 вересня 2021 року.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...