Скрепна битва за щеплення: У Росії жінці зламали щелепу через чергу на вакцинацію (відео)

У підмосковному місті Пушкіно люди побилися через чергу на щеплення проти COVID-19. Відео з місця подій опублікував Telegram-канал Life Shot. За його інформацією, все сталося в торговому центрі "Акварель", а в однієї з постраждалих в результаті бійки жінок діагностували перелом щелепи, передають Патріоти України.

"Повідомляється про двох постраждалих жінок. За словами очевидців, у ТЦ "Акварель" чоловік спробував пройти на вакцинацію без черги. Дами перегородили йому дорогу, почалася бійка. В однієї з постраждалих перелом щелепи",- повідомляє Telegram-канал.

На кадрах відео видно, що біля входу до пункту вакцинації утворилася черга, проте один із чоловіків, у білій футболці, судячи з усього, намагався пройти на щеплення попереду інших. Інший, в чорному одязі, помітивши це, почав його відштовхувати. З натовпу чутні вигуки, що вакцинація проходить у порядку живої черги.

Далі в ролику до чоловіка в білій футболці підбігає жінка, яка стояла раніше в черзі поруч, і б'є його кулаками. Охоронці відвели її убік, проте та знову накинулася на чоловіка із криками. Наприкінці відео в кадрі з'являється ще одна, можливо, постраждала жінка: їй надають якусь допомогу, а також демонструються пошкодження на шкірі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...