Скрепна доля, дивом не полетів у пекло: Терорист "ДНР", який воював проти України, поскаржився, що "став калікою і бомжем" (фото)

Терорист "ДНР" Альберт Стасьонок, який став інвалідом через поранення в 2015 році, поскаржився на життя і те, що "республіка" залишила його без засобів до існування, передають Патріоти України.

Пост бойовика в забороненій в Україні соціальній мережі знайшов офіцер Збройних сил, полковник Анатолій Штефан (Штірліц). На своєму Telegram-каналі український військовий поділився скриншотом скарги "ДНРівця", а також його фотографією.

Стасьонок написав у соцмережі про невдоволення автомобільною страховкою, однак попутно розповів про свою "важку долю". Злочинець, який воював проти України, поскаржився, що він не може ходити, оскільки його ноги "перебиті снарядом".

"Коли настане відповідальність "республіки" за те, що за час війни я став калікою і бомжем? Як за 4800 інвалідної пенсії бойовому офіцерові прожити?" – обурився терорист. Він додав, що знімає житло, а його ліки дуже дорогі.

Стасьонок внесений в базу українського волонтерського сайту "Миротворець". Там зазначено, що він – колишній командир артбатареї 1-ї окремої мотострілкової бригади Слов'янська 1-го армійського корпусу Російської Федерації.

Чоловік отримав поранення під Вуглегірськом (Бахмутський район Донецької області), після чого лікувався в Росії. Йому 60 років.

Старший син терориста Олексій воював із батьком в одному підрозділі. "Має множинні вогнепальні сліпі поранення нижніх кінцівок, перелом правої стегнової кістки в середній третині зі зміщенням уламків, невропатію лівого великогомілкового і малогомілкового нервів", – розповіли в "Миротворці".

Стасьонок ховається від українських правоохоронців. Чоловік підозрюється в участі в не передбачених законом воєнізованих або збройних формуваннях, що призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...