Скрепна медицина: У Росії родина потрапила в лікарню через таблетки з паразитами

Батьки з дитиною вживали препарат, у якому були живі личинки червів-паразитів.

Трихінельоз - це серйозна хвороба. Фото: Вікіпедія.

Жителі Хабаровська були доставлені до інфекційної лікарні у важкому стані. Сім'я за рекомендаціями купили в інтернеті "потужний імуностимулятор". Батьки з дитиною вживали препарат, у якому були живі личинки червів-паразитів трихінел, повідомляють Патріоти України.

Постраждалих до лікарні доставила служба швидкої допомоги, де їм поставили діагноз трихінельоз. Нині правоохоронні органи Хабаровського краю розбираються з виробником псевдовакцини – ветеринаром за фахом.

Трихінели – внутрішні паразити, які спочатку поселяються у кишечнику, потім поширюються на інші органи. Симптоми хвороби включають лихоманку, біль у м'язах, набряк обличчя, висип. У випадку гострої форми гельмінтозу уражається центральна нервова система й суглоби.

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...