Скрепна наука: На Росії в підручнику з англійської мови за 6-й клас знайшли посилання на порносайт (фото)

Якщо зараз на тому порносайті можна дізнатися про сальсу і куколдізм, то в далекому 2001 році портал був присвячений якоїсь «Національної спортивної конференції геїв».

У Росії в одному зі шкільних підручників з англійської мови знайшли посилання, що веде на порносайт. Видавництво вимагає, щоб Роскомнадзор заблокував портал, інформують Патріоти України.

Про це повідомляє Фонтанка.
Йдеться про підручник з англійської мови Spotlight для шостого класу, який рекомендований міністерством освіти. В одному з розділів підручника є завдання, яке присвячене посвідченнями особистості, візитівкам і кредитним карткам. У цій вправі представлені приклади таких карток - на одній з них, членській мапі спортивного клубу, внизу дрібним шрифтом виявилася написана адреса інтернет-ресурсу з порнографією.
За інформацією Фонтанка, посилання зустрічається у виданнях підручника 2008-го (тираж - 70 тисяч примірників), 2014 го (50 тисяч) і 2021 років. Сайт досі працює.
Видавництво Просвещение, яке займалося випуском книг, призупинило друк продукції. Там також вимагають від Роскомнадзору заблокувати сайт.
Школяр розповів журналістам, що його друг побачив відео в TikTok, на якому йшлося про це посилання в підручнику.

фото: Фонтанка


Фото: Фонтанка

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...

Куточок ренесансної Європи у серці Туреччини: Чому ніхто не живе в місті-привиді Бурдж-аль-Бабас, де вся забудова у формах красивих середньовічних замків (фото)

субота, 27 липень 2024, 16:45

Турецьке містечко Бурдж-аль-Бабас, що розташоване на півдорозі між Стамбулом та Анкарою, зараз стоїть занедбаним, хоча після початку будівництва минуло лише десять років. Амбітний бізнес-проєкт, що мав вражати своїм архітектурним рішенням туристів, пер...