Скрепна самоізоляція, надійно, назавжди: Вакцинованих "Супутником V" росіян не пустять ні в США, ні і в Європу

Якщо метою Кремля було максимально обмежити шастання росіян по "гейропам", то це дійсно стало вдалим рецептом. Українцям, котрі сподіваються виїжджати за межі країни, і котрі сподіваються на вакцину держави-агресора, теж варто усвідомити наслідки

В цивілізованому світі не вважають «Супутником V» вакциною, адже вона не сертифікована ВООЗ і не вдомо ,чи буде колись сертифікованою. А нічим іншим вакціануватись від коронавірусу в Росії не дозволено, зазначають Патріоти України.

Віце-президент російського союзу туріндустрії Олександр Осауленко виступив з заявою, в якій повідомив про те, що вакцинація російським препаратом «Супутник V» може негативно позначитися на російських туристах - останніх просто не пускатимуть в іноземні аеропорти, що обумовлено тим, що препарат не сертифікований належним чином.

«Не исключено, что сертификат о вакцинации российским препаратом не будет признан достаточным для въезда туристов в некоторые государства. Пока вакцина, разработанная в России, признается не всеми, равно как и наша страна может не признавать зарубежные препараты. К сожалению, в таком случае проблема формируется не столько научной или медицинской составляющей, сколько политической», - заявив Осауленко.

У Москві вже заздалегідь намагаються надати ситуації характер політичного і економічного змови проти Росії. Мовляв, захід хоче просунути свою вакцину, тому влаштовує «политические интриги против россиян, которые привились вакциной «Спутник V».

Попередивши про можливу проблему, Осауленко висловив приховану загрозу на адресу західних країн заявивши, що якщо «подобное произойдёт, то каждая страна должна понимать последствия таких действи».

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...