Скрепне лицемірство: Російський мільярдер приїхав допомогти бідним на шикарному Bentley (фото)

Ігор Заводовський є співвласником і керівником однієї з найбільших компаній на ринку нерухомості в Єкатеринбурзі.

Ігор Завадовський. Фото: РБК.

У Єкатеринбурзі відкрили благодійну їдальню для бідних. Ініціаторами її відкриття стали засновники благодійного фонду "Товариство Малишева-73" Ігор Заводовський і Костянтин Погребинський. Причому мільярдер Заводовський на урочисте відкриття їдальні приїхав на золотому Bentley. Про це повідомляє портал 66.ru, передають Патріоти України.

В їдальні будуть годувати гарячими обідами, що складаються з супу, м'ясної або рибної страви з гарніром, булочки або хліба, а також чаю. Собівартість порції складе 100 рублів. Отримати їжу можна по талонах з 9 ранку до 17 години вечора.

Засновники благодійного фонду придбали приміщення їдальні за 35 мільйонів рублів, ще близько 50-70 мільйонів вони будуть витрачати закупівлю продуктів щороку.

Ігор Заводовський, який приїхав відкривати благодійний заклад для нужденних на золотому Bentley, є співвласником і керівником однієї з найбільших компаній на ринку нерухомості в Єкатеринбурзі. Також він є власником кількох торгових центрів в місті і більше 20 організацій.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...