Скрепне життя українських ренегатів: Лоліта Мілявська знову захопилася молодим мачо

Тільки нещодавно в ЗМІ затих шум з приводу розлучення Лоліти з її черговим чоловіком Дмитром, а вже почалися розмови про нового.

Російська співачка Лоліта Мілявська відома не стільки своїми піснями, скільки скандальними весіллями і ще більш скандальними розлученнями, передають Патріоти України.

Тільки нещодавно в ЗМІ затих шум з приводу розлучення Лоліти з її черговим чоловіком Дмитром, який був молодше 55-и річної Лоліти на 11 років. На всіх каналах ТБ обговорювали брудні і скандальні подробиці шлюбу, засуджували то співачку, то її колишнього чоловіка і це все закінчилося тим, що Мілявська вписала в свій райдер машину швидкої допомоги під час її концертів. Мабуть нервові зриви негативно позначилися на здоров'ї в цілому.
І ось, на сторінці Мілявської з'явилося фото її масажиста і хвалебні оди його вмінням від самої артистки. Пам'ятаючи про її безрозсудність та схильність швидко закохуватися, шанувальники відразу почали просити Лоліту не виходити заміж за нового фаворита. Артистка, поки, заперечує зв'язок з молодим мачо.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...