Скрепні розваги: На Росії влаштували "могильні" змагання

Вимірником виступала справжня труна.​

У Росії влаштували незвичайну розвагу, там вперше пройшли змагання зі швидкісного копання могил, передають Патріоти України з посиланням на Mash.

"Ми вже писали про плани провести цей конкурс. Тепер все відбулося - помахи лопат, мокрі долоньки гробокопачів і журі з секундомірами. Рити землю повинні були ще в серпні, але пандемія внесла свої корективи. Батл із кладовища спершу перенесли з Владивостока до Омська, а потім зовсім на наступний рік. Але копачі вирішили не чекати і реалізували задумане самі. Покликали в Томськ колег з п'яти міст, порили на славу. Кращий результат - 52 хвилини (у Томська), найгірший - близько 70", - йдеться в повідомленні.

У конкурсі повинні брати участь команди по дві людини. Журі оцінює їх роботу за кількома критеріями, в тому числі за розмірами ями і акуратністю виконання. Вимірником була справжня труна.


В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...