Скрепні технології: Під Москвою опору ЛЕП полагодили скотчем і картоном

Після того, як люди почали обурюватися якістю проведених за заявкою робіт, стовп просто знесли.

У підмосковному місті Долгопрудний комунальники оригінально «полагодили» аварійний стовп електроопори, закривши корозію бетону шматком картону і зафарбувавши місце «ремонту» білою фарбою, повідомляють Патріоти України.

Місцева мешканка на ім'я Анна, яка виявила «картонний ремонт», пояснила, що його авторство належить комунальному сервісу «Добродел». «Жителі фоткали, що у них сталося на районі, - яма, гігантська калюжа або зламаний майданчик для дітей, заливають інфу на сайт - заявку розглядають працівники ЖКГ, і проблему усувають. Так це повинно працювати», - каже жінка.
За її словами, після того, як люди почали обурюватися якістю проведених за заявкою робіт, стовп просто знесли, що зробило цю частину мікрорайону ще менш освітленою.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...