Скрепні традиції: У Росії комунальники знову вийшли косити траву у 50-градусний мороз

У Якутії, що у Російській Федерації, співробітники житлово-комунальних служб вийшли косити траву. Все б нічого, але на вулиці в цей момент було 50 градусів морозу.

Незвичайне для зимового сезону дійство зафіксував мешканець міста Покровськ Іван Руфов. Він поділився знімком у міській групі у забороненій в Україні соцмережі "Вконтакте", пише місцеве видання "Сібдепо", зазначають Патріоти України.

На фото видно, що комунальники з косами косять траву, що стирчить із заметів. У коментарі виданню автор фото уточнив, що чоловіки прибирали з вулиць міста звичний бур'ян очерет.

Хоча у багатьох така картинка викликала когнітивний дисонанс, місцеві жителі стали на бік комунальників. Вони зазначили, що під час прибирання трави взимку не заважають комарі та мошки. Крім того, це виправданий захід, оскільки до кінця року потрібно освоїти залишки коштів на благоустрій, щоби на наступний рік не урізали бюджет.

Комунальники косять траву


Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...