Скрепні традиції високодуховних: Гості на весіллі пішли "розім'ятись" стінка на стінку. Здалось замало, давили присутніх автівкою (відео 16+)

Перевіряється також інформація про стрілянину

У мережу виклали шокуюче відео масової бійки, якою закінчилися весільні урочистості у в селі Леб'яже Ульянівської області РФ — авто на великій швидкості врізалося у натовп людей, які бігли вулицею. Відео опублікувала «РІА Новини», зазначають Патріоти України.

На ролику показано, як одні учасники конфлікту кидають каміння в іншу компанію. Після цього чоловіки сідають у автомобіль та їдуть прямо на людей, збиваючи їх.

РосЗМІ повідомляли, що врукопашну на очах нареченого і нареченої пішли кілька десятків людей — билися і чоловіки, і жінки. Повідомляється, що бійку влаштували представники ромської національності.

Були також повідомлення про стрілянину, ця інформація перевіряється. На даний момент відомо про двох постраждалих.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...