Скрепні жарти: У РФ губернатор змусив пожежника підстрибувати за ключами від нової службової машини (відео)

Губернатор Ігнатьєв став "героєм" російських новин вдруге за тиждень. 18 січня, виступаючи на заході на честь Дня друку, він заявив, що треба "мочити" журналістів і блогерів, які критикують владу.

У Росії губернатор Чувашії Михайло Ігнатьєв змусив співробітника МНС підстрибувати за ключами від службових машин на церемонії вручення нової техніки. У прес-службі глави Чувашії назвали це "добрим жартом" і заявили, що Ігнатьєв знайомий з цим офіцером. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Водночас, чиновника розкритикували у соцмережах. Також негативно відреагували на інцидент і у Москві. Глава МНС Росії Євген Зінич заявив, що "керівнику такого високого рангу неприпустимо вести себе подібним чином".

Дивіться відео як глава Чувашії глузує з пожежника:

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...