Скрепно "відзначив": На Різдво бойовик на Донбасі розстріляв "колег" зі свого бандформування

Українська розвідка встановила, що 6 січня один з проросійських бойовиків у стані наркотичного та алкогольного сп'яніння розстріляв інших бойовиків зі своєї "роти". Про інцидент у середовищі проросійських бойовиків розповіла прес-служба Об'єднаних сил у Фейсбуці, передають Патріоти України.

У ОС повідомили, що розвідка отримала інформацію, яка "цілком характеризує справжнє "обличчя і сутність" представників бандформувань, які на чолі з російськими найманцями тероризують український Донбас".

Інцидент між бойовиками стався вночі 6 січня, напередодні Різдва, в окупованому селищі Кулікове Донецької області.

Один із бойовиків підрозділу, який чергував на передовій в окопі, перебуваючи в стані сильного наркотично-алкогольного угару, розстріляв бойовиків зі своєї роти, що перебували поруч із ним, – мовиться у повідомленні розвідки.

Звісно, додали у пресслужбі ОС, таку інформацію "російські ЗМІ ніколи не оприлюднять, або фантазуватимуть, як завжди, про розвідувально-диверсійні групи ЗСУ".


https://24tv.ua/na_rizdvo_boyovik_na_donbasi_rozst...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...