Скрепний шлях: На Росії заарештували актора за роль п’яного "ДАІшника"

Дмитра Смолєва звинуватили у незаконному носінні форми і дрібному хуліганстві.

Дмитра Смолєва арештували за хуліганство. Фото: скріншот з відео.

Російський суд на 8 діб заарештував актора Дмитра Смолєва за те, що той вдягнув форму державтоінспектора. Про це йдеться у повідомленні «ТАСС» з посиланням на московську поліцію, передають Патріоти України.

«У мережі інтернет було виявлено відеозапис, на якому зафіксовано чоловіка, вдягненого у формове обмундирування співробітника Державтоінспекції, який дискредитував своєю поведінкою органи внутрішніх справ», – заявили в поліції.

У «ТАСС» додали, що мова йде про російського актора театру «Современник» Дмитра Смолєва, який вдягнув форму для зйомки в кліпі. Його звинуватили у незаконному носінні форми і дрібному хуліганстві. За словами культурного оглядача Слави Шадронова, Смолєва затримали перед виставою «Дюма», у якій той грав.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...