Скрепи домоглися нереального: У РФ футбольний матч закінчився поразкою... обох команд (фото)

У Росії футбольний матч чемпіонату Примор'я між "Енергією-Димир" і Крайовою спортивною школою Олімпійського резерву (КСШОР) завершився вкрай незвичайним результатом. Обом командам було присуджено технічну поразку через бійку між уболівальниками, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання "РІА Новини" з посиланням на регіональну Федерацію футболу, організатори поєдинку, який відбувся ще 26 травня, не погодили його проведення з місцевим управлінням Міністерства внутрішніх справ і адміністрацією Артемівського міського округу. Фанати двох клубів влаштували бійку, за підсумками якої були затримані кілька жителів Владивостока у віці від 16 до 23 років. Троє чоловіків звернулися в лікарню з пошкодженнями різного ступеня тяжкості.

Команді КСШОР було зараховано технічну поразку за втручання у матч осіб, які не є гравцями або її офіційними представниками. Обтяжуючою обставиною стало те, що їхні дії призвели до дострокового завершення поєдинку та масових заворушень.

Що стосується "Енергії-Димир", то санкції стосовно клубу продиктовані тим, що господарі матчу не змогли забезпечити його безпечне проведення.

Таблиця чемпіонату Приморського краю

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...