Скрепи-дивотворці: Перед приїздом патріарха Кирила в центрі міста під колесами трамваїв зникли колії

У російському Ростові-на-Дону так ретельно готували центр міста до історичного візиту голови РПЦ, що заасфальтували вулицю разом із трамвайною колією, що незабаром призвело до аварії. Про дивні справи повідомив журналіст повідомляє Ілля Варламов, зазначають Патріоти України.

26-27 жовтня у Ростов-на-Дону приїде патріарх Кирило, щоб освятити кафедральний собор Різдва Пресвятої Богородиці, який якраз закінчують реставрувати. У зв’язку з цим у місті почалися приготування до візиту і вулицю Станіславського, яка веде до собору, заасфальтували прямо з трамвайною колією.

“Все б нічого, адже у нас всі міста екстрено асфальтують до приїзду Путіна, Медведєва та інших високих гостей – але підрядник теж запанікував… І робочі заасфальтували вулицю Станіславського разом із трамвайною колією, яка на ній була”, – зазначається у матеріалі новини.

Коли підрядники зрозуміли свою помилку, вони вирішили “прокласти колію в асфальті новим трамваєм”. Після того, як трамвай зійшов з рейок, тягнути його допомагав “КамАЗ”.

“Увага, питання! А хто буде оплачувати цю вечірку з патріархом, дорогами і трамваями, жителі Ростова зі своїх кишень?” – із сарказмом уточнює “Варламов”.

Додається, що під час екстреної підготовки до візиту патріарха працівники пошкодили не тільки дорогу, але і новий трамвай. Також підкреслюється, що через приїзд глави РПЦ ,в Ростові тимчасово змінять відразу 30 маршрутів громадського транспорту.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...