Скрепи-дивотворці: У Росії мати заборонила лікарям оперувати сина з гострим апендицитом

На тлі скандалу лікар попросила свою колегу викликати поліцейських.

Мати намагалася забрати в лікарів серйозно хворого сина. Фото: скріншот з відео.

У російському Ростові-на-Дону місцева мешканка влаштувала скандал в лікарні через те, що лікарі захотіли госпіталізувати її сина з підозрою на гострий апендицит. Про це повідомляється на Telegram-каналі «Ростов Главный», передають Патріоти України.

Жінка та її син звернулися до медиків через різкі болі у животі хлопчика. Йому поставили діагноз «гострий апендицит» і повідомили мати про необхідність операційного втручання. Слова лікарів вивели її з себе. Співробітники медзакладу зафіксували події на відео.

“Яким хірургічним шляхом? Вставай і ходімо, кажу! Підпишіть мені папірець, що у нього гострий апендицит! Взувся, зібрався і пішов!”, – закомандувала жінка.

Вона грубо зірвала хлопчика з кушетки, потягнувши його за футболку, хоча він опирався й не хотів іти. При цьому він тримався рукою за живіт. На тлі скандалу лікар попросила свою колегу викликати поліцейських. Зазначається, що хлопчика поклали в лікарню, прооперували, а його мати потім вибачалася за свою поведінку.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...