Скрепи летять у прірву, екокатастрофа почалася: Сімферопольське водосховище повністю висохло (фото)

У мережі оприлюднили нові фотографії Сімферопольського водосховища в анексованому Росією Криму. На знімках, які оприлюднені в Twitter-сторінці "КРИМський бандерівець", видно, що води немає зовсім, передають Патріоти України.

"Крим. Фотографії Сімферопольського водосховища. Це те місце, яке багато хто з вас бачили при виїзді із Сімферополя в бік Алушти/Ялти або при в'їзді до Сімферополя з боку Алушти/Ялти. Фотографії свіжі. Так, води немає зовсім", – йдеться в підписі до знімків.

Водночас Росія поскаржилася в ООН, закликавши Організацію втрутитися в ситуацію, щоб Україна забезпечила захоплений нею півострів водою.

Користувачів мережі обурило це. Вони порівняли такі вимоги з діями злодія, який вкрав автомобіль або телефон, а потім вимагає ще й бензин або зарядний пристрій.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...